Financieringen

Home Financieringen

Een autolening voor uw nieuwe auto

Begrijpelijke taal is belangrijk in een goed advies.

Overweegt u om een nieuwe auto aan te schaffen, maar gebruikt u uw spaargeld liever om andere leuke dingen mee te doen? Dan helpen wij u graag bij het zoeken naar een passende financiering.

Een lening voor een auto kan in de vorm van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Beiden zijn veelvoorkomende financieringsvormen.

Doorlopend krediet

Bij deze vorm bepaalt u in hoge mate zelf hoeveel per maand u aflost. U betaalt rente over het bedrag dat u heeft opgenomen. De rente van een doorlopend krediet is vaak flexibel en lager dan een persoonlijke lening. Wij adviseren om de maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de te verwachten levensduur van uw nieuwe auto.

Persoonlijke lening

De looptijd van een persoonlijke lening kan variëren tussen de 12 en 180 maanden. Net als bij een doorlopend krediet moet er rekening gehouden worden met de te verwachten levensduur van uw nieuwe auto. De rente en aflossing staan vast voor de gehele duur van de lening. Hierdoor weet u vooraf precies waar u per maand aan toe bent.

Een advies in begrijpelijke taal

Wij helpen u graag met de keuze voor een juiste financiering. Wij zijn niet gebonden aan één vaste financiële organisatie. Hierdoor kunnen wij het aanbod van meerdere geldverstrekkers naast elkaar leggen en samen met u het meest passende aanbod uitzoeken.

Wij vinden het belangrijk dat u een duidelijk advies krijgt in begrijpelijke taal. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Nieuwe auto met financiering

Nieuwste occasions

Contact

Sportlaan 22
6241 AB Bunde
043 - 3641644